A vendégház

Horváth Ház

A 2021 tavaszán felújított Horváth Ház, Balatonfenyves szívében a szabadstrandtól 60 m távolságra található.
Szálláshely infó: A nyaralóház két szintes, mindkét szinten ingyenes, korlátlan Wi-Fi található, a felső szint klímával felszerelt. A szállás helyen rendszeres fertőtlenítést végzünk.
Ingyenes és korlátlan, WIFI hozzáférés, a szálláshely teljes területén. SZÉP kártya elfogadó hely, (OTP szép kártya, K&H szép kártya, MKB szép kártya..
A parkolás az udvarban, vagy az utcán, ingyen lehetséges..
Nagy testű kutya 20kg-ig, 2000Ft/nap felárral, macska, egyéb kistestű állat 8 kg-ig 1000Ft/nap felárral hozható!.
Egyéb információ:.
A tulajdonos, nem lakik a szálláshelyen!.
A szálláshely típusa:.
Magánszálláshely/Apartman! NTAK regisztrációs szám:.
NTAK: MA19018005 Idegenforgalmi adó: a rendelkezések szerint!.
Érkezés és távozás:.
Legkorábbi érkezés időpontja 14 óra A legkésőbbi távozás időpontja 10 óra.
A szobák ágyneművel ellátottak.

A konyha jól felszerelt, új konyhabútorral, hűtővel, tűzhellyel, evőeszközökkel, egyéb eszközökkel felszerelt. A fürdőszobák jól felszereltek és bútorozottak. A nappalikban nyitható sarokgarnitúrák, asztal, szekrények, televízió található. A teraszok 8 személyes étkező garnitúrával ellátottak, az alsó szinten a terasz fedett, a felső szinten kitekerhető árnyékoló található. Az étkezés önellátó, vagy 60, 200, 600 méter távolságra található, vendéglátó ipari egységekben lehetséges. Grillezési lehetőség az udvarban.
Horváth Ház! Balatoni, családbarát nyaralóház! A Horváth Ház szállást kínál ingyenes wifivel. Az ingatlan 60 méter távolságra található a szabadstrandtól! A nyaralótól 400-800 méter távolságra található ABC, orvosi rendelő, gyógyszertár, éttermek, posta. 30 km-re található a Hévíz-Balaton Nemzetközi repülőtér Sármelléken. A vasútállomás 300 méter, az autóbusz megálló 400 méter. 20 km Keszthely, ami látnivalókban, programokban kínál élményekben gazdag kikapcsolódást. A hangulatos sétáló utca, a Balaton-part, Festetics kastély és számos múzeum, mindenki igényeit kielégítő színes rendezvények, egész nyáron érdekessé teszik a várost.
Kötbér fizetési és lemondási feltételek:
A foglalást és a foglaló befizetést követően, az érkezés előtt történő 7 napon belüli lemondás esetén a kötbér mértéke a megrendelt szállásszolgáltatás 100%-a. Lemondást csak írásban fogadunk el! A foglaló befizetést követően, a foglalás módosítható az érkezést megelőző 14 nappal!